Un vegetarian a protestat in fata unui KFC. "Angajatii au fost amabili". Cum au reactionat clientii

Dată publicare: 09-01-2013 14:54
Dată actualizare: 12-01-2013 07:05


costum de pui

Imbracat intr-un costum ce reprezinta un pui, un adolescent vegetarian, care este si un mare aparator al drepturilor animalelor, a protestat in fata unui fast-food KFC.

Daca angajatii restaurantului nu i-au spus nimic, ba chiar au vrut sa-i ofere o masa gratuita, pe care acesta a refuzat-o pe motiv ca este vegetarian, clientii au fost revoltati si au aruncat in baiat cu sosuri, cartofi prajiti si chiar bucati de pui prajit, potrivit The Sun.

Olly Tyler, 16 ani, din Westwood, Wilts, Marea Britanie, a spus ca unii clientii au sarit pe el ca intr-o gramada de rugby si l-au pus la pamant, insa costumul sau gros l-a protejat si nu a fost ranit.

Olly a primit niste bani de la rude, dupa ce a trecut cu bine de un examen la scoala. Din acesti bani a cheltuit 600 de lire sterline pentru costumul ce reprezinta un pui, pe care si l-a comandat de la Paris.

A decis sa protesteze in fata KFC dupa ce a citit pe internet ca lantul foloseste pui crescuti in conditii improprii. Olly a povestit ca a ajuns in fata unui KFC din orasul sau la ora 10:00 dimineata cu gand sa stea acolo toata ziua, insa nu a rezistat mai mult de orele pranzului.

Plin de sos si mancare, el s-a dus acasa, dar este decis sa lupte pentru drepturile animalelor in continuare, precizand, insa, ca se va dedica altor cauze in viitor.
 

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO