Un taximetrist a "rapit" pomul de Craciun al unei familii. Gestul care l-a suparat pe sofer

Dată publicare: 18-12-2014 20:48
Dată actualizare: 21-12-2014 07:29


Brad

O familie din Marea Britanie a avut parte de o intamplare pe cat de ciudata, pe atat de amuzanta, dupa ce mezina familiei nu a avut bani sa plateasca o cursa cu taxiul.

Jodie Slater, in varsta de 19 ani, si-a dat seama abia cand a ajuns acasa ca nu are suficienti bani pentru a achita cursa, asa ca a intrat in casa pentru a-i cere mamei sale.

Cand cele doua au iesit sa-l plateasca pe taximetrist, acesta deja plecase. Abia de dimineata, mama adolescentei a observat ca bradul pe care il cumparasera pentru Craciun si il lasasera sa se usuce in fara casei disparuse.

Femeia a contactat firma de taxi, care i-a confirmat banuielile. Taximetristul luase pomul si nu voia sa-l returneze pana cand cursa nu ii era achitata.

"Cred ca soferul a avut ceva de furca sa bage bradul in masina, ar fi trebuit sa mute scaunele ca sa incapa. Nu am mai auzit de asa ceva pana acum, noroc ca suntem niste oameni cu simtul umorului", a povestit mama lui Jodie.

Patronul firmei de taxi a declarat ca, de obicei, soferii le cer telefoanele mobile celor care nu au bani sa achite cursa. Restantii isi pot recupera mobilele abia cand se prezinta la sediul firmei pentru a plati.

"Fata nu a vrut sa-i dea telefonul mobil, asa ca a pus pomul pe bancheta din spate. E o situatie amuzanta", a mai explicat patronul.

Sursa: Mirror

Tags: taxi, cursa, bani, craciun, brad,


VIDEO PROTVPLUS.RO