Un tanar somnambul a murit dupa ce a picat, in somn, de la fereastra camerei sale de hotel

Dată publicare: 02-01-2014 16:37
Dată actualizare: 05-01-2014 06:49


Rob Williams

Rob Williams, un britanic de 27 de ani, a fost somnambul din copilarie. El a murit dupa ce a cazut de la fereastra unui hotel, dupa o petrecere de Craciun.

Rob Williams, evaluator de cladiri, a fost gasit pe gazonul din fata unui hotel din Waltham Cross, Hertfordshire, de un anagajat al hotelului, in dupa-amiaza urmatoare.

El a ajuns la spital in stare de hipotermie si cu rani grave la cap. A petrecut cinci zile la Terapie Intensiva, dar a murit in ziua de Craciun, fara a-si recapata cunostinta.

Politia a cercetat incidentul dar ofiterii au declarat ca nu au gasit dovezi ale unei fapte criminale, asa ca trimis cazul medicului legist.

Prietenii sai cred ca ca tanarul mergea in somn in momentul in care a murit, pentru ca suferea de somnambulism din copilarie.

INTRA AICI PENTRU MAI MULTE FOTOGRAFII

"Mereu radeam de mersul sau in somn. Nu am crezut ca o sa fie un motiv din cauza caruia o sa plangem", a declarat Chris Flindall, unul dintre prietenii sai.

Somnambulismul reprezinta o tulburare a somnului. Persoanele care sufera de aceasta problema efectueaza in timpul somnului activitati diverse, de la miscari simple, la mers si vorbire, fara a fi constiente.

Se estimeaza ca 19% din populatia globului experimenteaza somnambulismul, pe parcursul vietii.

Printre cele mai periculoase actiuni care au fost efectuate de somnambuli se numara gatitul, conducerea unui autoturism, gesturi violente si chiar violuri sau crime.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO