Un medic a fost arestat pentru ce le facea pacientelor. "Folosea un ceas pentru asta"

Dată publicare: 16-03-2013 11:40
Dată actualizare: 19-03-2013 07:04


medic

Un medic generalist din Wiltshire, Marea Britanie a fost arestat pentru ca si-a filmat pacientele in ipostaze intime, in timpul consultatiilor, cu ajutorul unei camere ascunse in ceasul de la mana, scrie dailymail.co.uk.


Politia britanica a gasit in casa medicului Davinderjit Bains peste 361 de clipuri video de inalta calitate, filmate cu camera de la ceasul de mana.

Imaginile surprind investigatii medicale intime cu sute de femei. Mai mult, peste 100 dintre pacientele doctorului au fost supuse unor investigatii medicale de care nu aveau nevoie.

Barbatul, in varsta de 45 de ani, a filmat  peste 300 de paciente in ipostaze nepotrivite, timp de aproape 2 ani, fara sa fie prins. Medicul a fost turnat politiei de o tanara de 19 ani - chiriasa sa - pe care a filmat-o si asaltat-o in timp ce facea dus.

Dintre cele peste 3000 de femei care i-au trecut pragul cabinetului, doar 300 au fost filmate goale. Femeile aveau varste intre 14 si 51 de ani.

Barbatul a fost pus sub acuzatie de asalt sexual si voaiorism, iar politia locala s-a declarat scarbita de comportamentul barbatului: "Este un pradator sexual" a povestit inspectorul de politie Mark Garrett.

Camera de ceas folosita de medic pentru a-si filma pe ascuns pacientele costa doar 70 de euro.

Citeste si: Inca o tara din zona euro salvata de la faliment. UE da 10 mld. euro statului in care oligarhii rusi isi spala banii murdari

Tarile cu cea mai buna infrastructura din lume. N-o sa crezi cine se afla pe locul 1

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO