Un escroc din China si-a facut sectie de politie in apartament si s-a dat drept agent. Cum a fost prins in final

Dată publicare: 21-07-2015 10:11
Dată actualizare: 24-07-2015 07:06


politist chinez zambind FOTO SHUTTERSTOCK

Incident straniu in China: un barbat s-a dat drept politist vreme de ani de zile pentru a obtine venituri ilegale, dar si pentru a isi face prietene.

“Inspectorul Lei” din orasul Wuhan parea politistul perfect, cu uniforma curata, o masina noua cu sirena. Cei pe care ii amenda au avut insa un soc atunci cand “inspectorul Lei” a fost arestat de politie – pentru uz de fals intelectual.

Barbatul nu avea absolut nicio legatura cu fortele de ordine, dar reusise sa creeze o iluzie extrem de covingatoare. Si asta pentru ca, pe langa uniforma si masina, omul impinsese inselatoria pana la a-si face o sectie falsa de politie chiar in apartamentul sau de bloc.

Vreme de cel putin doi ani de zile, “inspectorul Lei” a incasat amenzi si a eliberat acte, fara sa il suspecteze nimeni. A fost prins abia dupa ce prietena lui, suparata deoarece l-a prins la agatat pe retelele sociale, s-a razbunat denuntandu-l la politie, deoarece banuia ca barbatul face ceva ilegal.

La perchezitii, politistii adevarati au descoperit in apartamentul sau, transformat in sectie de politie, dosare pline cu acte false, arme din dotarea fortelor de ordine, uniforme, dispozitive de urmarire si chiar o incapere transformata in camera de interogatorii.

Sursa: Guardian


VIDEO PROTVPLUS.RO