Un caine si-a riscat propria viata ca sa protejeze viata unei pisici abandonate

Dată publicare: 21-07-2013 18:29
Dată actualizare: 24-07-2013 06:47


Goldie si Kate - 4

Goldie, un catel shih-tzu foarte bine ingrijit, a fost gasit intr-un sant, in Carolina de Sud, de angajata unui adapost pentru animale, care a crezut, in prima faza, ca acesta era lovit.

Cand s-a uitat mai bine si-a dat seama ca, de fapt, catelul proteja un pui de pisica ce fusese probabil abandonat la marginea drumului.

Michelle Smith a povestit ca a auzit un schelalait de caine la baza unui dig abrupt. A coborat si a descoperit intr-un tufis “ghemul de blana”, plin de ciulini. S-a uitat mai bine si a vazut ca micuta catelusa shih-tzu proteja pisoiul care sugea lapte de la ea.

Michelle Smith a dus animalutele la adapost, unde veterinarii au determinat varsta de aproximativ 5 ani pentru cainele numit Goldie si de 5 saptamani pentru pisica botezata Kate.

Angajatii au vazut dupa foarte scurt timp ca afectiunea intre cele doua animale este imensa. Induiosati, le-au facut fotografii si le-au pus apoi pe Facebook.

Povestea celor doua animalute salvate probabil de la moarte sigura a impresionat mii de oameni. Nu este de mirare ca dupa numai cateva zile Goldie si Kate au parasit adapostul de animale, fiind adoptate de acelasi stapan.

Sursa: Daily Mail

Tags: caine, pisica,


VIDEO PROTVPLUS.RO