Un barbat in varsta de 64 de ani consuma zilnic laptele matern al fiicei sale. De ce face acest lucru

Dată publicare: 02-05-2017 13:02
Dată actualizare: 05-05-2017 07:02


lapte

Un britanic a inceput sa consume laptele matern al fiicei sale in incercarea de a combate cancerul.

Fred Whitelaw in varsta de 64, din Rugby, Anglia, a fost diagnosticat cu cancer de intestin subtire in 2015, iar anul trecut, in aprilie, boala a recidivat, relateaza Metro

Fiica sa, Jill Turner, in varsta de 30 de ani, a inceput sa-i ofere propriul lapte matern, dupa ce a consultat studii in care se specifica ca laptele ar putea ajuta la stoparea celulelor canceroase.

Inca din octombrie, cand l-a nascut pe Llewyn, are lactatie in exces, iar laptele ramas i-l ofera tatalui ei. Fred a declarat ca, initial, a fost reticent, dar acum crede ca nu are nimic de pierdut.

Jill a declarat: “Am ramas socata cand am aflat diagnosticul. Am vrut sa il ajut prin orice modalitate si atunci am inceput sa ii ofer lapte matern, cand am citit un articol pe internet despre metodele alternative de folosire a laptelui.

De atunci, sotul meu Kyle, in varsta de 30 de ani, isi trateaza o eczema cu lapte. Cand le-am spus celor din familie ca ar putea combate cancerul, credeau ca glumesc si nu speram ca tatal meu va fi de acord sa bea. Totusi, si el a realizat ca nu are nimic de pierdut si a fost dispus sa incerce”.

 

Sursa: metro.co.uk


VIDEO PROTVPLUS.RO