Un baiat din SUA a renuntat la sucuri timp de un an, dupa un pact cu parintii. Ce recompensa a primit

Ultima actualizare: 06-01-2015 06:58
sucuri

Jon Sarisky, un baiat in varsta de 11 ani, din statul american Montana, a reusit sa se abtina, timp de un an, de la sucurile carbogazoase, lucru care i-a adus o recompensa substantiala din partea parintilor.

In urma cu un an, in perioada Craciunului, parintii lui Jon i-au oferit lui si fratelui sau, Andrew, doua optiuni: 100 de dolari pe loc, sau 500 de dolari, cu conditia ca, timp de un an, sa evite sucurile carbogazoase, ciocolata calda sau bauturile cu zahar, potrivit Daily Mail.

Andrew a acceptat cei 100 de dolari pe loc, pe cand fratele sau a decis sa accepte provocarea parintilor. Acesta a povestit ca nu a fost dificil, cu exceptia faptului de a tine minte sa nu accepte sucurile oferite atunci cand era in vizita.

Pentru ca intreaga provocare sa para cat mai legitima, parintii lui Jon au intocmit si un contract, care arata ca unul oficial. Toate partile l-au semnat.

Provocarea a fost dusa la capat Craciunul care tocmai a trecut. Intrebat ce va face cu cei 500 de dolari, Jon a glumit si a spus ca ar putea sa-si cumpere 500 de doze de suc.

 
Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO