Trei femei si o inmormantare. Descoperirea facuta la funeraliile unui soldat le-a schimbat viata

Dată publicare: 09-05-2012 09:08
Dată actualizare: 31-05-2012 20:06


femeie

La inmormantarea unui soldat american, care si-a pierdut viata intr-un accident in Afganistan, trei femei au descoperit ca au ceva in comun, desi nu s-au vazut niciodata.

Se pare ca soldatul era casatorit cu doua dintre ele, iar cea de-a treia ii era amanta. Americanul avea cate un copil cu fiecare.

In 2003, Gonzales Garcia s-a casatorit cu Darlene in Los Angeles si aveau un baiat impreuna. In 2010 insa, soldatul a luat-o de sotie si pe Ruth, in Las Vegas. Si cu ea avea tot un baiat.

Ruth stia ca partenerul ei mai fusese casatorit, insa acesta o asigurase ca a divortat. La inmormantare a aflat ca lucrurile stateau cu totul altfel.

Prima sotie a soldatului a declarat ca a aflat de existenta celei de-a doua atunci cand a mers sa ridice trupul neinsufletit al lui Gonzales.

La ceremonie a mai aparut insa si o a treia femeie, care si ea avea un copil cu soldatul.

Toate trei au stat in primul rand la inmormantare, insa nu si-au adresat niciun cuvant.

Cea de-a doua sotie s-a aratat revoltata de faptul ca prima nevasta a primit steagul din partea armatei pentru decesul barbatului.

“Femeia asta nu a fost in viata lui in ultimii ani. A iesit acum in fata pentru beneficiile oferite de armata. Eu am stat langa el in ultimii trei ani. Eu ar fi trebuit sa primesc steagul”, a declarat Ruth.

Sursa: Daily Mail

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO