Operatiile de 136.000 prin care a trecut pentru a semana cu un personaj de desene animate. FOTO

Dată publicare: 09-02-2012 16:35
Dată actualizare: 02-09-2012 12:23
Sursa: www.yourhealth.com


Jacqueline Koh

Si-a dorit sa fie perfecta, iar pentru asta a scos din buzunar 136.000 de dolari. Perfectiunea pentru ea era intruchipata in chipul unui personaj de desene animate, astfel ca a facut tot posibilul sa arate la fel.

Jacqueline Koh are 29 de ani si este din Singapore.

Femeia a trecut prin nu mai putin de 10 operatii estetice pentru a arata la fel ca modelul ei, iar pe viitor intentioneaza sa mai apeleze la chirurg pentru partile care nu au iesit tocmai perfect.

Femeia povesteste ca totul a inceput in ziua in care a realizat ca nu putea sa estompeze tendinta de ingrasare cu toate ca a incercat diverse diete.

Jacqueline  a trecut prin liposuctii si proceduri de remodelare a corpului ceea ce a dus la diverse operatii fizionomice, implanturi in obraji, corectari de pleoape, nas si urechi.

Intretinerea personala a femeii este destul de costisitor. Acesta include masti de fata zilnice, masaj de intinerire a pielii si injectari bianuale cu botox.

Acum, tanara spune ca este fericita si se simte satisfacuta si pe interior. Ea spune ca primeste sute de mailuri zilnic in care i se cer sfaturi.

"Tot ce am facut a fost numai pentru mine", a tinut sa precizeze femeia.

Sursa: www.yourhealth.com


VIDEO PROTVPLUS.RO