Transformare totala a unui britanic obez. A slabit 50kg dupa 1 an de antrenamente in Thailanda. Vamesii l-au oprit la granita

21-05-2014 12:14


Muay Thai

Un boxer obez a reusit sa slabeasca atat de mult in timpul sederii de un an in Thailanda, incat a fost arestat de vamesi la intoarcere, pentru ca nu l-au recunoscut.

Ross Connor, in varsta de 33 de ani, a slabit 50 de kilograme, dupa ce s-a inscris la o celebra sala de arte martiale Muay Thai din orasul Phuket. Dupa un an de antrenamente, el a slabit de la 135 de kilograme la 82 de kilograme, scrie The Daily Star.

Vamesii thailandezi l-au retinut in momentul in care a vrut sa paraseasca tara asiatica, pentru ca au fost convinsi ca nu e acceasi persoana pe care au fotografiat-o cu 12 luni mai devreme.

Barbatul a fost eliberat dupa ce le-a aratat ofiterilor fotografii care documentau transformarea prin care a trecut in timpul lunilor de antrenamente. Transformarea dramatica l-a costat 6.000 de lire, in schimbul carora s-a antrenat zilnic 4 ore pe zi, in caldura si umiditate.

"Nu am tinut un regim strict. Am mancat ce am vrut, insa regimul de antrenament a fost brutal. Nu era o tabara pentru obezi, oamenii veneau pentru antrenamente Muay Thai, asa ca erau sportivi. Eu eram cel mai gras, munceam de doua ori mai mult ca sa imi misc corpul de 135 de kilograme pe ring", a povestit Ross.

Dupa ce au realizat greseala facuta, vamesii l-au felicitat pentru performanta sa si l-au lasat sa plece spre Marea Britanie.

Vezi imaginile mai jos.
 

 

Sursa: Daily Star

VIDEO PROTVPLUS.RO