Trafic de droguri in clasa intai. Un elev american a venit la scoala cu rezerva de heroina a bunicii

Ultima actualizare: 11-05-2014 07:21
Captura de droguri

O bunica din statul american Pennsylvania si-a ratacit rezerva de heroina, in timp ce avea grija de nepotul ei. Substanta a ajuns, dupa cateva zile, in scoala baiatului.

In locul pachetului pentru pranz, un elev din clasa intai din Pennsylvania a adus la scoala mai multe pungi cu heroina si a dat-o unui coleg, inainte de a fi descoperit de profesori, scrie CNN.

Dupa 2 zile, bunica baiatului, Pauline Bilinski-Munion, o consumatoare de heroina in varsta de 56 de ani, a fost arestata pentru punerea in pericol a sanatatii copiilor si pentru infractiuni legate de droguri, deoarece a ratacit heroina in timp ce trebuia sa isi supravegheze nepotul.

Procurorul Tom Hogan s-a aratat revoltat de faptul ca un elev aduce intr-o scoala primara un drog atat de puternic ca heroina. El a criticat scoala ca nu a informat parintii si autoritatile despre incident.

"Orice expunere a copiilor la heroina le poate provoca moartea", a declarat Hogan. "Bunica este norocoasa ca nu a provocat moartea propriului nepot sau a copilului alcuiva."

Initial, copilul a declarat ca a gasit heroina in curtea scolii, dar a recunoscut apoi ca a adus-o de acasa. Substanta a fost predata politiei locale. Mama unui alt copil a sustinut ca a gasit o alta punga cu heroina asupra baiatului ei de 7 ani, dupa cateva zile.

Sursa foto: CNN

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO