Toti colegii de scoala vor rade de ei cand vor creste. Cum si-a botezat o femeie copiii


Ultimul update: Luni 23 Septembrie 2013 06:51
Data publicarii: Vineri 20 Septembrie 2013 17:09
Categorie: Bizar
Porsche

Nu ne putem alege in viata nici parintii si nici numele, dar le putem schimba. Asta vor face probabil si copiii unei femei din Marea Britanie, mult prea pasionata de masinile de lux.

O englezoaica de 28 de ani a nascut in timp ce se afla intr-un supermarket. Copilul, al patrulea la numar, a venit pe lume foarte repede, asa incat mama s-a gandit sa-l boteze Porsche, relateaza DailyMail.

Graba bebelusului de a se naste nu a fost singurul motiv pentru care Joy Lowther a ales un nume atat de ciudat. Femeia are o pasiune pentru masini, lucru care a facut-o sa aleaga pentru ceilalti copii ai sai nume precum Mercedes sau Alfa.

Joy se afla la supermarket, impreuna cu fiica sa, Mercedes, cand i-a venit sorocul. Angajatii magazinului i-au pus la dispozitie o camera in care aceasta a nascut, in mai putin de 10 minute. “Viteza” a fost una dintre sursele de inspiratie pentru numele bebelusului.

Tanara mama, care are un singur copil fara nume de marca auto (Frank) a marturisit pentru DailyMail ca i se par frumoase numele de masini. Joy si sotul sau isi mai doresc un copil, iar daca va fi baiat, il vor boteza Bentley.

“Cand m-am dus la magazin, nu m-am gandit nicio clipa ca o sa nasc acolo. Angajatii s-au purtat exemplar. Pentru ca o aveam deja pe Mercedes, intotdeauna mi-am dorit ca urmatorul copil sa se numeasca Porsche. Apoi, bebelusul a venit pe lume atat de repede, incat Porsche s-a potrivit la fix” a povestit proaspata mamica pentru aceeasi sursa.

Sursa: Pro TV

Tags: copii, mama, masina, nume,

VIDEO PROTVPLUS.RO