Tot mai multe femei recurg la o procedura controversata, ca sa simta mai multa placere in pat

control ginecologic

Un medic din Beverly Hills a inventat o interventie ginecologica, foarte apreciata in randul femeilor, dar deosebit de controversata.

Doctorul David Matlock este asaltat de paciente, insa acestea nu vin la cabinetul lui pentru un control de rutina sau din cauza unor probleme de sanatate.

Potrivit Daily Mail, medicul foloseste acidul hialuronic, utilizat in interventii estetice, pentru a mari o anumita zona din vagin, unde se afla Punctul G.

Dupa injectiile cu acid hialuronic, regiunea respectiva devine mai proeminenta, iar femeile pot avea mai multe orgasme in timpul actului sexual.

Aceasta moda a ajuns si in Marea Britanie, unde injectiile sunt oferite de medicul Lucy Glancey, una dintre discipolele doctorului Matlock. Ea a facut pana acum este 150 de asemenea interventii.

Citește și
Rachel
Ajunge la extaz de 100 de ori pe zi. Chiar si masina de spalat ii poate provoca un "episod". VIDEO
Nu s-au omorât cu munca, dar au încasat lunar peste 7.000 de euro. Politicienii români cu activitate discretă în Parlamentul European

O injectie costa 500 de lire sterline si multi medici contesta beneficiile oferite.

Pot exista efecte secundare si in timp pot sa apara chiar si tulburari de libido, avertizeaza chirurgul plastician Paul Banwell.

“In primul rand, exista o problema serioasa legata de punctul G: nu stim inca daca exista cu adevarat, parerile sunt impartite in acest sens”.

Mult mediatizatul Punct G ar fi fost descoperit in anul 2008 de cercetatorii italieni.

Ei au observat ca femeile au un tesut mai gros pe o anumita zona a vaginului, in spatele vezicii urinare, care poate fi vazut la ecograf.

Acest loc are legatura cu stimularea erotica, au afirmat expertii. Insa aceasta regiune a fost vazuta numai la 8 femei din 30, cate au participat la cercetare.

In plus, chiar daca Punctul G ar fi o certitudine, unii medici sustin ca acesta nu poate fi marit prin injectii cu acid hialuronic.

Clientele care apeleaza la aceasta procedura trebuie sa revina la cabinet dupa 4 sau 6 luni, pentru o noua injectie.

Aceste agresiuni repetate ale unei zone intime foarte delicate pot avea in timp efectul contrar celui dorit: vaginul isi va pierde din sensibilitate.

Colegiul ginecologilor si obstetricienilor din Statele Unite avertizeaza ca interventii precum “intinerirea genitala”, “refacerea virginitatii” sau “marirea Punctul G” nu sunt indicate din punct de vedere medical si nu pot fi considerate sigure.

Pana acum, aproximativ 200 de medici din intreaga lume au inceput sa ofere aceste servicii de marire a Pnctul G.

Ei pot profesa dupa un stagiu de pregatire de 3 zile la clinica medicului Matlock din Los Angeles, contra unei taxe de 34.600 de lire.

Primul medic britanic care a facut aceste injectii este profesorul Phanuel Dartey, care isi deschisese o clinica in anul 2008.

Interventiile lui, efectuate cu laser, aveau insa efecte secundare cumplite, ducand chiar la mutilarea genitala a unor paciente, in anul 2011, cand acesta si-a pierdut si dreptul de practica.

Exista insa un aspect pozitiv dupa aceste interventii si anume efectul placebo: femeile sunt convinse ca vor avea parte de orgasme mai bune si de cele mai multe ori chiar asa se intampla, declara medicul Banwell.
 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Gigi Becali anunță o revenire de senzație la FCSB
NEWS ALERT Gigi Becali anunță o revenire de senzație la FCSB
Citește și...
A aparut
A aparut "Viagra pentru femei". Aceasta va fi scoasa pe piata sub forma de spray nazal

Aproape 30% dintre femei sufera de anorgasmia, adica incapacitatea de a ajunge la orgasm in timpul actului sexual. Cercetatorii au creat un spray nazal pe baza de testosteron, care va ajuta la cresterea dorintei la nivel cerebral.

Ajunge la extaz de 100 de ori pe zi. Chiar si masina de spalat ii poate provoca un
Ajunge la extaz de 100 de ori pe zi. Chiar si masina de spalat ii poate provoca un "episod". VIDEO

O tanara din Atlanta, SUA, trebuie sa fie foarte atenta cand isi spala hainele. Femeia experimenteaza orgasme continue si involuntare de mai multe ori pe zi. Episoadele pot fi declansate de cele mai banale dintre activitati.

Recomandări
Macron și Xi au pus la cale un armistițiu la nivel mondial. „Lumea de astăzi nu este prea pașnică”
Macron și Xi au pus la cale un armistițiu la nivel mondial. „Lumea de astăzi nu este prea pașnică”

Președintele chinez Xi Jinping a revenit în Europa după 5 ani. Primit cu toate onorurile la Paris, nu a fost menajat.

Netanyahu, acuzat că pune în pericol pacea din Gaza prin bombardarea Rafah. „Acest lucru ar părea a fi un truc”
Netanyahu, acuzat că pune în pericol pacea din Gaza prin bombardarea Rafah. „Acest lucru ar părea a fi un truc”

Hamas a acceptat luni o propunere de încetare a focului în Gaza din partea mediatorilor, dar Israelul a declarat că termenii nu îi îndeplinesc cerinţele şi a continuat loviturile în Rafah, plănuind în acelaşi timp să continue negocierile pentru un acord.

Temperaturi ridicate în luna mai. Zonele din România în care va ploua mult în următoarea perioadă
Temperaturi ridicate în luna mai. Zonele din România în care va ploua mult în următoarea perioadă

Meteorologii anunţă temperaturi uşor peste cele obişnuite în toată ţara, începând de la jumătatea lunii mai, inclusiv în primele trei zile din aprilie.