Si-a ucis sora dintr-o greseala banala. A aflat ce a provocat cand martorii au scos-o din masina

Dată publicare: 14-01-2014 11:17
Dată actualizare: 17-01-2014 07:06


politie

O tanara de 20 de ani din Marea Britanie o sa traiasca intreaga viata cu gandul ca si-a ucis propria sora, chiar daca totul s-a petrecut din cauza unui accident banal.

AICI PUTETI VEDEA IMAGINI CU CELE DOUA SURORI.

Potrivit martorilor, cele doua fete se aflau in trafic, in masini separate. La un moment dat, s-a format o coloana de masini si Rosie a incercat sa intre in depasire, fara sa se uite in oglinda si sa vada ca o alta masina venea cu viteza din spate, tot in incercarea de a depasi sirul de autovehicule.

Cele dous s-au ciocnit si, din nefericire, Jennie a pierdut controlul si a intrat cu masina intr-un parapet. A murit la impact.

Abia cand ceilalti soferi au scos-o din masina, Rosie a vazut ca era sora ei.

"Impactul a fost foarte puternic si masina a fost distrusa. Tanara avea multiple rani si nu a supravietuit. Daca sora ei se uita in oglinda, atunci ar fi vazut ca din spate vine o alta masina si tragedia ar fi fost evitata", a declarat procurorul care se ocupa de caz.

Rosie este cercetata pentru provocarea incidentului si isi asteapta sentinta. Tanara va avea nevoie si de ajutor psihologic pentru a putea trece peste intreaga drama.

Sursa: Daily Mail

Tags: accidente,


VIDEO PROTVPLUS.RO