Si-a scos 6 coaste ca sa arate ca papusa Barbie. Ce obiectiv si-a propus femeia, de a recurs la acest gest. FOTO

25-11-2016 11:00


operatii

Un model, in varsta de 26 de ani, si-a indepartat 6 coaste pentru a arata ca papusa Barbie si a deveni femeia cu cea mai mica talie din lume.

Pixee Fox, care are peste 100 de operatii estetice, si-a scos 6 coaste si si-a facut implant ocular, pentru avea ochii verzi permanent, iar acum planuieste inca zece interventii chirurgicale, conform The Sun

Pana acum, manechinul a cheltuit peste 100.000 de lire pe operatii. Pixee a copilarit in Gavle, Suedia si a locuit impreuna cu sora si parintii ei conservatori.

Cand a fost intrebata de reactia familiei ei cand i-a vazut transformarea, ea a spus: “Stiu ca le e greu. Mama e putin dezamagita de mine. E putin inconfortabil sa ma intorc acasa. Singura care ma intelege e sora mea, Lovisa”.

Pixee s-a uitat pe fotografiile vechi si a declarat: “Acum sunt o persoana complet diferita. Totusi, desi sunt multumita cum arat acum, nu voi stopa operatiile estetice.

In 2017, vreau sa ma trec prin inca zece operatii chirurgicale. Si vreau sa port corset si incerc sa intru in Cartea Recordurilor ca femeia cu cea mai mica talie din lume”.


 

Sursa: The Sun

Tags: model, barbie, coaste, talie,

VIDEO PROTVPLUS.RO