Si-a schimbat numele, dupa ce a pierdut o partida de poker. Este format din 99 de litere

Ultima actualizare: 13-03-2014 06:48
poker

Un barbat din Noua Zeelanda si-a schimbat numele in "Full Metal Havok More Sexy N Intelligent Than Spock And All The Superheroes Combined With Frostnova", dupa ce a pierdut un pariu la un meci de poker.

Noul nume luat de tanar, inspirat din benzile desenate cu supereroi, inseamna "Havok imbracat in metal mai sexy si mai inteligent decat Spock si toti supereroii la un loc, combinat cu Frostnova".

Numele sau este cu doar o litera mai scurt decat limita de 100 de caractere impusa de Ministerul de Interne al tarii.

Un prieten al tanarului de 22 de ani, din orasul Dunedin, a postat pe Internet un mesaj in care a explicat ca numele a fost ales de prietenii cu care juca poker: "Amicul meu a pierdut un pariu in urma cu cinci ani si si-a schimbat numele. Saptamana trecuta a aflat ca schimbarea a fost acceptata, cand i-a expirat pasaportul."

Domnul "Frostnova" este nevoit acum sa-si schimbe permisul de conducere si toate celelalte documente oficiale.

Michael Mead, purtator de cuvant al Departamentului de Afaceri Interne, a declarat ca cererea de schimbare a fost inregistrata in martie 2010. Noul nume a indeplinit criteriile legale, iar aplicantul a platit taxa si a completat corect formularul.

Mead a declarat ca barbatul isi poate schimba din nou numele oricand, daca depune actele necesare si plateste taxa de 64 de lire.

Conform legilor din Noua Zeelanda, schimbarea de nume este permisa daca nu jigneste o alta persoana, noul nume are o lungime rezonabila, nu contine cifre si nu se aseamana cu un titlu oficial sau cu un grad militar.

Acesta nu este primul caz de acest fel din Noua Zeelanda. In 2008, un judecator a ordonat ca o tanara pe nume "Talula Does The Hula From Hawaii" sa fie luata din custodia parintilor, pentru a-i putea schimba numele.

Printre numele refuzate in ultimii ani se numara Majestate, Rege, Printesa, Justitie, V8, 89, Mafia Fara Teama sau Lucifer.

Cazului lui "Havok imbracat in metal..." este unul fericit, alti pariori au fost mai ghinionisti.

In 1996, partenerii de poker al lui Brian Zembic au pariat 100.000 de dolari ca acesta nu are curaj sa isi faca un implant de sani. Barbatul le-a dovedit contrariul si a ramas si cu banii... si cu implantul.

Matthew Webb este celebru pentru ca a fost prima persoana  care a traversat inot Canalul Manecii, in 1875. Incurajat de acest succes, a pariat pe 100.000 de dolari ca va inota pe sub cascada Niagara. A pierdut pariul, pentru ca s-a inecat.

Andrei Karpov, un jucator rus de poker, si-a pariat sotia, in momentul in care a ramas fara bani. Nemultumita de decizie, Tatiana l-a parasit si s-a casatorit cu oponentul de la masa de poker.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO