Si-a dat intalnire cu un barbat cunoscut pe internet si a crezut ca este marea iubire. Ce s-a intamplat cu femeia dupa 6 luni

Ultima actualizare: 23-09-2015 06:51
Jennifer Wilson

Jennifer Wilson, profesoara universitara, se saturase de singuratate si a decis sa-si caute un iubit pe internet.

Femeia de 36 de ani, din Carolina de Sud, SUA, a apelat la aceasta metoda din cauza programului ei foarte incarcat, care nu-i permitea sa intalneasca persoane noi. Prin urmare, a decis sa-si caute un iubit pe o retea de socializare, relateaza The Mirror.

L-a intalnit pe Hank Hawes, care s-a dat drept un consultant financiar de succes. In realitate, insa, el facea rost de bani de la femeile pe care le cunostea pe internet. Hank a devenit obsedat de Jennifer si chiar s-a mutat la cinci minute distanta de ea.

Jennifer a simtit destul de repede ca Hank nu era barbatul pe care il voia in viata ei si a incercat sa scape de el, numai ca acesta era mereu in preajma ei. Dupa 6 luni de asa-zisa relatie, femeia l-a anuntat ca nu mai vrea sa-l vada.

Hank, insa, nu s-a impacat cu ideea si a intrat noaptea in casa ei si a ucis-o. A doua zi, cadavrul femeii a fost gasit pe canapea, injunghiat de nenumarate ori, intr-o balta de sange. Legistul a spus ca ranile de pe corp o puteau ucide de 6 ori. Hank a fost arestat si acuzat de omor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO