Si-a convins iubitul sa ii plateasca operatia de marire a sanilor, dar dupa un an l-a parasit. Ce cariera are acum femeia

Ultima actualizare: 05-09-2016 06:59
operatie sani -Shutterstock

O femeie din Marea Britanie si-a convins iubitul sa ii plateasca operatie de marire a sanilor, dar apoi l-a parasit.

Victoria Duckworth, in varsta de 25 de ani, isi dorea atat de mult sa isi faca operatie de marire a sanilor, incat l-a convins pe iubitul ei sa ii plateasca operatia. Cei doi au doi copii impreuna, dar dupa 6 ani de relatie, aceasta l-a parasit, la un an upa ce acesta a platit interventia chirurgicala, scriu cei de la Mirror. Partenerul ei nu i-a cerut nicioadata sa isi modifice corpul si spune ca era multumit de cum arata iubita sa, dar a vrut sa ii faca pe plac ei pentru ca isi dorea foarte mult.

Certurile dintre cei doi au inceput dupa ce aceasta a decis sa urmeze o cariera de model, insa iubitul ei nu era de acord si asa au inceput si reprosurile despre datoria uriasa pe care aceasta o are.

"Durerea si orele de operatie au meritat, pana la urma. Insa, dupa operatie, nu am mai dorit sa ii dau banii inapoi. Pana la urma, el nu era multumit ca am silicoane, iar eu eram din ce in ce mai entuziasmata. Asa ca de atunci imi tot cere banii inapoi. Nu ii voi da inapoi cele 6000 de lire sterline, am fost impreuna 6 ani si el stia cat de mult imi doresc acest lucru" a declarat Victoria.


Intre timp, Victoria s-a angajat ca model si castiga aproximativ 4000 de lire sterline pe luna.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO