Scene infioratoare la o gradina zoologica din Chile. Ce a urmat dupa ce un tanar s-a dezbracat si a intrat in cusca leilor

Dată publicare: 22-05-2016 12:02
Dată actualizare: 25-05-2016 06:56


sinucidere

Vizitatorii de la o gradina zoologica din Santiago au fost martorii unei scene de groaza, dupa ce un barbat s-a dezbracat si a intrat in cusca leilor, incercand sa se sinucida.
 

Un angajat al gradinii zoologice a intervenit imediat si a impuscat doi lei pentru a-i salva viata tanarului. In hainele baiatului, politistii au gasit si un bilet de adio, scrie Metro.co.uk.

Martorii povestesc ca animalele nu l-au atacat imediat pe tanar si spun ca angajatii au intervenit tarziu: "A intrat acolo, iar leii se jucau cu el, abia mai tarziu l-au atacat. Toata lumea a inceput sa tipe cand l-a vazut".

"Credem ca a intrat la zoo ca vizitator si a platit pentru bilet. A trecut apoi intr-o zona interzisa vizitatorilor si a fortat intrarea in cusca", a declarat directorul gradinii zoologice.

Tanarul in varsta de doar 20 de ani a fost dus de urgenta la spital, in stare grava, dar stabila, dar medicii cred ca va supravietui.

Sursa: Metro


VIDEO PROTVPLUS.RO