S-au casatorit acum 50 de ani si au gasit un album cu pozele de la nunta. Ce s-a intamplat apoi este de-a dreptul emotionant

10-10-2016 15:22

verigheta

Doi batrani au purtat aceleasi costume ca in 1966, cand s-au casatorit, pentru a celebra 50 de ani de la casatorite.

Carole-Ann si Jim Stanfield au ramas surprinsi cand au observat ca inca ii mai incap costumele pe care-au purtat la nunta, in 1966, relateaza Metro

Jim, in varsta de 71 de ani, a cautat in podul casei albume cu poze de familie, fiindca nepoata lor, Hayley, a vrut sa le vada. Totusi, in pod Jim n-a gasit doar poze, ci si rochia de mireasa pe care purtat-o Carole-Ann la nunta. 

Cand Hayley a auzit ca inca mai au costumele de la nunta, i-a rugat sa le mai poarta inca o data, sa vada cum le-ar sta.

Carole-Ann a declarat: “Nepoata noastra a insistat sa le purtam, dar eu n-am fost de acord. Erau in pod de foarte mult timp si din cauza asta erau prafuite si miroseau urat. Totusi, ea m-a implorat si pana la urma i-am facut pe plac. Am ramas surprinsi cand am vazut ca inca le vin bine.”

Hayley a venit cu o idee inedita, aceea ca la petrecerea dedicata nuntii de aur sa poarte aceleasi haine ca acum 50 de ani.  

Cuplul planuieste sa plece in Turcia pentru inca o “luna de miere”. Ei s-au intalnit prima oara in 1962 si sunt impreuna inca de atunci, umorul fiind secretul lor. 


 

Sursa: Metro


VIDEO PROTVPLUS.RO