S-a trezit cu casa plina de fum, dupa ce smartphone-ul i-a luat foc. "M-am speriat de moarte"

Ultima actualizare: 12-04-2014 00:16
Galaxy S4 ars

O tanara povesteste despre momentele de groaza pe care le-a trait in miez de noapte, cand s-a trezit si si-a vazut telefonul in flacari, chiar langa pat.

Holly Hewett, 25 de ani, din Marea Britanie, dormea cand a auzit "un sfarait suspect" si a simtit miros de ars. S-a uitat jos, langa pat si si-a vazut telefonul, un Samsung Galaxy S4, arzand mocnit, pe covor. Holly a luat telefonul, a fugit spre baie si l-a aruncat in lavoar, potrivit Daily Mail.

Tanara, care este functionar public, a spus: "M-am trezit la 4:30, cand iubitul meu s-a ridicat din pat ca sa plece la serviciu si m-am uitat spre telefon, ca sa verific ora. Am vazut atunci ca bateria era descarcata si l-am pus la incarcat. Pe la ora 5:00, cand adormisem, am auzit un sfarait si apoi am simtit si miros de fum. Am vazut ca telefonul ardea mocnit, l-am luat si, in drum spre baie, a cazut carcasa si bateria".

Tanara spune ca nu s-a ranit, insa "s-a speriat de moarte", pentru ca nu stia ce se poate intampla. Dupa ce a aruncat telefonul in lavoar, a scos toate electrocasnicele din priza si s-a dus acasa la parintii ei.

Nu este prima data cand un smartphone ia foc din senin. Anul trecut, un barbat din Hong Kong a spus ca tot apartamentul lui a ars dupa ce telefonul, tot un Galaxy S4, a fost cuprins de flacari in timp ce juca Love Machine. Si tot in 2013, o adolescenta din Elvetia a suferit arsuri de gradul 3, dupa ce telefonul i-a explodat in buzunar.

Un purtator de cuvant de la Samsung a spus: "Odata ce vom primi produsul in cauza, vom efectua o analiza aprofundata pentru a determina cauza exacta a incidentului. Dorim sa ne asiguram clientii ca angajatii nostri fac controale stricte de calitate si pentru asigurarea standardelor de siguranta".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO