Telefonul potrivit nu este neaparat si cel mai performant de pe piata. Desi multi viseaza la numele consacrate, aleg in cele din urma modele pe care si le permit.

Sunt telefoane performante, romanesti, dar sub jumatate de pret. George Buhnici va prezinta pe cele mai noi:

-► ALLVIEW X1 SOUL

Display japonez JDI IPS full HD, camera foto principala de 13 MP, camera secundara de 5 MP cu functii inteligente, 32 GB memorie flash, amplificator audio Yamaha, sunet prin casti optimizat prin sistemul DTS, Gesture Control. Procesorul Quad Core de 1,5 Ghz sustinut de memoria RAM de 2GB si solutia grafica PowerVR SGX544. Pauza inteligenta: Un video se opreste atunci cand dispozitivul detecteaza ca privirea ta nu mai este indreptata catre ecran. Poti trece de la o imagine la alta miscand mana deasupra ecranului in dreapta sau in stanga, fara a-l atinge. Guest mode: daca iti partajezi telefonul cu alti utilizatori, functia iti permite sa realizezi un ecran Home pentru invitat.

-► UTOK 500Q

Display mare de 5" cu rezolutie de 1920 x 1080 pixeli. Fotografii cu rezolutie de 13 MP, procesor Quad Core la 1,5 GHz, chip grafic PowerVR SGX544MP2, baterie de 2200 mAH, Memorie RAM de 1 GB si memorie interna de 4 GB.

-► PRESTIGIO MULTIPHONE 7500

Are un panou de 5”, de tip IPS, cu rezoluţie full HD. Chipset Mediatek MT6589T cu procesor quad core la 1,5 GHz. Modelul are două configuratii diferite, una cu memorie RAM de 2 GB si memorie interna de 32 GB si cealalta cu 1 GB RAM si memorie de 16 GB. Cele doua camere foto ale lui MultiPhone 7500 au senzori de 13 MP (spate) si 8 MP. Stie NFC si are o baterie cu o capacitate de 2.300 mAh.

-► Evolio X6

Este primul telefon cu procesor Octa-Core de pe piata din Romania, adica un procesor cu 8 nuclee, capabile sa lucreze simultan la o frecventa de 1,7 GHz. Are o memorie de 2 GB RAM si 16 GB Flash, iar ecranul este de 5,5 inch, cu o rezolutie de 1920x1080 pixeli si o densitate de 401 pixeli per inch. Are o camera principala de 13MP cu autofocus si o camera frontala de 8 MP. Evolio X6 este Dual SIM si are incorporata tehnologia NFC (near field communication) care permite efectuarea de tranzactii financiare, schimb de continut digital si conectarea la alte echipamente electronice. Smartphone-ul va fi disponibil in magazine din a doua jumătate a lunii aprilie.