"S-a intamplat si de 8 ori intr-o noapte". Ce facea un profesor din Marea Britanie cu eleva lui

18-06-2013 08:28


eleva

Procesul profesorului din Marea Britanie care a fugit cu eleva lui in Franta este departe de-a se fi terminat. Noi detalii legate de relatia amoroasa dintre el si tanara de 16 ani au iesit la iveala.

Profesorul, in varsta de 30 de ani, un barbat casatorit, a trait o relatie extraconjugala de 4 luni cu eleva lui. Totul s-a aflat cand acestia au decis sa fuga impreuna.

O colega a elevei a povestit procurorilor ca profesorul nu a obligat-o pe minora sa intretina relatii sexuale cu el, ci a fost totul de comun acord.

"Mi-a povestit ca a facut sex cu el in masina, acasa, dar si la hotel. De multe ori nu au folosit prezervativ, iar intalnirile aveau loc dupa ce ea pleca de la scoala. Mi-a spus ca faceau sex de mai multe ori pe zi. S-a intamplat chiar si de sapte sau opt ori la o singura intalnire", a povestit prietena elevei procurorilor.

"Isi trimiteau mesaje indecente, legate de sex. Ea ii scria ce i-ar face daca ar fi cu el, iar el ii raspundea la fel. Ii placeau jocurile astea cu el", a mai spus fata.

Cei doi au fost cautati timp de opt zile, inainte ca profesorul sa fie arestat. El a negat acuzatiile de agresiune sexuala cu un minor.

Profesorul si eleva nu s-au mai vazut de anul trecut, cand au fost gasiti in Bordeaux, Franta. Zilele trecute, insa, s-au revazut in sala de judecata. Ei si-au zambit de fiecare data cand privirile li s-au intalnit, iar fata a declarat in instanta ca nu a fost obligata la nimic. Mai mult, ea a tinut sa precizeze ca l-a amenintat ca se va sinucide daca nu fug impreuna.

Procesul este inca in desfasurare.

 

Barbatul care a innebunit showbiz-ul: "Vreau sa arat ca o BESTIE!"! Secretul celui mai tare abdomen

Steaua isi ia adio de la inca un jucator: atacantul ideal gasit de Meme s-a inteles cu alta echipa

Sursa: Daily Mail

Tags: curiozitati,

VIDEO PROTVPLUS.RO