S-a dus la spital cu tuse. Ce a aflat i-a schimbat definitiv viata

Dată publicare: 02-04-2013 09:24
Dată actualizare: 05-04-2013 06:50


transplant

O tanara britanica a povestit drama prin care a trecut dupa ce a ajuns la spital din cauza unei tuse severe si a aflat ca are nevoie de un transplant de inima.

 

Hannah Kelleher, in varsta de 21 de ani, s-a intors din vacanta din Grecia cu o criza de tuse. Tanara britanica a ajuns la medic unde i s-a spus ca are pneumonie. Pe langa asta, Hannah a aflat cu stupoare ca are nevoie de un transplant de inima, relateaza dailymail.co.uk.

240 de batai ale inimii pe minut, asta au descoperit medicii care au diagnosticat-o cu cardiomiopatie, o afectiune intalnita la persoanele de peste 50 de ani.

"Doctorii mi-au spus ca inima mea era de doua ori mai mare decat era normal. Am fost socata si speriata" a povestit fata. Dupa 3 saptamani medicii, care au anuntat-o ca fara transplant nu va supravietui, au supus-o unei operatii de 5 ore.

Tanara a supravietuit transplantului, insa a recunoscut faptul ca, cu o zi inainte de operatie, parintii ei faceau planuri de inmormantare. Hannah a primit inima unei femei in varsta de 48 de ani.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO