"Purta haine prea mulate". Femeia, concediata pentru ca e irezistibila cauta dreptate

Dată publicare: 30-06-2013 08:46
Dată actualizare: 03-07-2013 00:11


concediata

Americanca concediata de sef pe motiv ca este irezistibil de frumoasa are o noua sansa de a gasi dreptate.

In decembrie 2012, cazul ei a facut inconjurul presei americane. Atunci Curtea Suprema din Iowa, Statele Unite, a hotarat ca un medic dentist isi poate concedia asistenta Melissa Nelson pentru ca este prea atragatoare.

Femeia a lucrat timp de 10 ani ca asistenta medicala pentru doctorul James Knight. Din punct de vedere profesional acesta nu i-a facut niciun repros. In 2012, insa barbatul a concediat-o ingrijorat ca si-ar putea insela nevasta cu ea. "Venea imbracata la munca cu haine prea mulate si decoltate" a explicat el pentru Fox News.

Cei doi au mariaje separate si fiecare are copii. Totul a inceput dupa ce au schimbat cateva mesaje pe telefon fara tenta sexuala, spun amandoi. Nevasta medicului a aflat insa de ele si i-a cerut sotului sa o concedieze.

James Knight a fost dat in judecata de asistenta, insa judecatori au decis atunci ca barbatul avea dreptul sa o dea afara. Acum cazul se intoarce la tribunal iar femeia are sanse mari sa castige si sa fie despagubita, mai noteaza sursa citata.

Citeste si: Fara blugi in Europa! Decizia fara predecent a UE care duce la disparitia celui mai iubit articol de imbracaminte din ultimii 140 de ani

Facebook se schimba radical, de maine. Vezi daca si de ce iti va bloca si tie contul

Sursa: Fox News


VIDEO PROTVPLUS.RO