Prizoniera in corpul unei copile de 12 ani. Boala pe care medicii nu o pot trata

Dată publicare: 09-01-2012 08:11
Dată actualizare: 18-02-2012 18:02


Kate Quinn

O femeie din Irlanda sufera de o boala rara, care o face sa arate ca o fetita. Nimeni nu poate explica afectiunea de care sufera si nici nu-i poate oferi un tratament eficient.

Kate Quinn are 25 de ani si masoara numai 1,45 m inaltime, nu a trecut prin pubertate, iar hormonii ei nu functioneaza deloc, prin urmare nu a avut niciodata menstruatie, iar corpul ei nu arata ca al unei femei.

Afectiunea de care sufera se numeste Caudal Regression Syndrome si principalul simptom este dezvoltarea anormala a partii inferioare a coloanei vertebrale.

Din aceasta cauza poata sa apara paralizia, incontinenta urinara si uneori singura solutie pentru salvarea vietii pacientului este amputarea ambelor picioare, din sold.

In prezent nu se stie de ce apare aceasta boala si nici cum se trateaza. Unele studii au demonstrat o posibila legatura intre aceasta afectiune si lipsa de acid folic in organism.

Pe langa aceasta boala, Kate are probleme endocrine, pentru ca trupul ei nu a trecut prin pubertate, desi face tratament cu hormoni de peste 7 ani.

Numai 25.000 de oameni din intreaga lume sufera de aceasta boala, scrie Daily Mail.

Sursa: Daily Mail

Tags: boala, hormoni,


VIDEO PROTVPLUS.RO