Povestea unei regasiri. Si-a salvat cainele pe care il credea mort de sub daramaturi, dupa o zi

Dată publicare: 20-11-2013 21:35
Dată actualizare: 23-11-2013 07:00


caine tornada

Jon Byler Dann a supravietuit tornadei care a lovit orasul american Washington, din statul Illinois, in urma cu cateva zile. S-a adapostit impreuna cu cei patru copii ai lui in subsolul casei.

Dar un membru important al familiei a ramas in calea naturii dezlantuite.

Inainte de furtuna, Jon Byler Dann a incercat sa duca in adapost si cainele familei - Maggie. Insa animalul a refuzat sa-si paraseasca cotetul.

Dupa ce tornado a trecut, Jon a iesit din subsol si a vazut ca locuinta lui, pe care o construise in urma cu cinci ani, s-a prabusit. Maggie lipsea, asa ca barbatul s-a gandit ca fusese strivita de daramaturi si a murit.

Dupa 30 de ore, in timp ce incerca sa recupereze din moloz obiecte, a auzit un schelalait ce venea de sub gramada de daramaturi.

A inceput sa scormoneasca si a gasit-o pe Maggie sub moloz, infasurata intr-un covor.

Jon a inceput sa planga. Maggie tremura, era murdara si era vizibil ca are dureri, insa era in viata. Dupa ce i-a data apa, barbatul i-a pus fotografia pe Facebook, in timp ce prietenii l-au ajutat sa o duca la un veterinar.

Maggie este acum tratata pentru un sold dislocat, dar se va face bine.

Jon Byler Dann, 37 de ani, are cainele de 11 ani, de cand Maggie avea doar 4 luni.

Sunt foarte recunoscator si ma simt binecuvantat ca eu, sotia si copii nu am patit nimic. Si mi se pare ireal ca mi-am gasit si cainele”, a spus Jon.


 

Sursa: Yahoo News


VIDEO PROTVPLUS.RO