Povestea uluitoare din spatele imaginii. Ce se ascunde, de fapt, sub barba care nu a mai fost tunsa de 8 luni

Ultima actualizare: 12-06-2016 00:28
barba - shutterstock

Timp de peste 25 de ani, Rose Geil s-a luptat cu excesul de par de pe chip si corp. In acest ani a apelat la tot felul de proceduri, inclusiv tratament cu laser, in afara barbieritului zilnic, dar nimic nu a avut efect.

Problema ei a afectat-o foarte mult emotional si social, dar in urma cu 9 luni a luat o decizie care i-a schimbat total viata, iar acum se simte o femeie libera si fericita.

Mai exact, Rose, in varsta de 39 de ani, din Oregon, SUA, a renuntat la lama, si-a lasat barba sa creasca si asta o face sa se simta mai sexy si mai feminina, relateaza Metro.

Rose a observat ca incepe sa-i creasca parul pe obraji la varsta de 13 ani si a inceput sa se barbiereasca. Dupa putin timp a fost nevoita sa faca acest lucru zilnic si pentru asta se trezea mai dimineata, iar seara se grabea spre casa, pentru ca deja incepea sa ii creasca parul.

Pe atunci ii era foarte greu sa mentina relatii de prietenie cu alti adolescenti si sa aiba relatii. De exemplu, nu putea sa ramana niciodata peste noapte la o prietena, iar cand avea o intalnire cu un baiat, era terifiata ca acesta va simti ceva atunci cand o saruta.

De-a lungul anilor, a urmat si tratamente hormonale care, insa, nu au avut niciun efect. Femeia crede ca problema ei e genetica si s-a consolat cu gandul ca o va avea toata viata.

Obosita sa se tot ascunda si de operatiunile zilnice care incepusera sa-i ocupe tot mai mult timp, in urma cu 8 luni, Rose a decis sa nu se mai barbiereasca si sa se epileze. Dupa 6 saptamani, avea o barba mai bogata decat cea a unui barbat.

In mod cu totul surprinzator, lumea nu a privit-o cu repulsie si chiar a fost felicitata ca a avut curajul ei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO