Povestea care a impresionat o tara intreaga este o minciuna. Cine este de fapt "baiatul padurii"

Dată publicare: 16-06-2012 07:55
Dată actualizare: 06-11-2012 03:20


Robin van Helsum, baiatul padurii

In urma cu cateva zile, politia germana a publicat primele fotografii cu tanarul poreclit "baiatul padurii". Povestea baiatului, care sustinea ca a trait in padure timp de 5 ani, a emotionat o tara intreaga, iar autoritatile au incercat sa-l ajute.

Ciudat este ca baiatul, care spunea ca are 17 ani si se numeste Ray, vorbea destul de bine limba engleza.

Insa pretindea ca nu stie alte detalii despre el, doar ca a trait in padure, alaturi de tatal sau, care a murit si astfel el a reusit sa ajunga la Berlin, sa ceara ajutor.

Fotografiat pentru prima data in viata. Povestea tanarului fara identitate care a alertat Germania

Ray a impresionat prin povestea lui dramatica si prin chipul sau angelic. Politistii banuiau insa ca tanarul le ascundea ceva. Si au avut dreptate, relateaza Daily Mail.

Baiatul a fost identificat recent de catre tatal lui vitreg, care l-a recunoscut in pozele publicate recent de autoritatile germane.

Este olandez si numeste Robin van Helsum, are 20 de ani si a plecat de acasa cu numai o saptamana inainte de a ajunge la Berlin. Prin urmare, povestea lui este o farsa.

Tanarul plecase de acasa din cauza unor neintelegeri in familie si ar fi vrut sa inceapa o viata noua.

Politistii germani se bucura ca au rezolvat misterul si ca au gasit familia baiatului, insa tanarul ar putea primi o amenda usturatoare, pentru ca a mintit si a determinat autoritatile sa piarda timpul investigand o minciuna.

Baiatul a ajuns in cutodia politiei germane in septembrie 2011, dar abia acum oficialii au decis sa faca publice fotografiile cu el, ajutand astfel la identificare.

Robin fusese vazut ultima data pe 2 septembrie 2011, alaturi de un prieten, cu care planuia o excursie la Berlin. El locuia in orasul olandez Hengelo, aflat aproape de granita cu Germania.

Cand a fost gasit, baiatul a spus politistilor ca mama lui murise intr-un accident de masina cand el avea 12 ani si ca de atunci tatal lui l-a obligat sa traiasca alaturi de el, in padure.

Barbatul ar fi murit acolo, in luna august, iar dupa ce l-a ingropat, tanarul a mers pe jos timp de 5 zile, pana la Berlin.

Autoritatile au incercat zadarnic sa afle detalii despre presupusul accident in care ar fi murit mama baiatului si au cautat zile in sir cadavrul tatalui, pe care tanarul sustinea ca l-ar fi ingropat in padure.
 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO