Podul atat de periculos incat oamenii platesc un sofer profesionist sa conduca in locul lor. FOTO

Dată publicare: 21-07-2013 17:01
Dată actualizare: 24-07-2013 06:47


pod

Teama soferilor de podul Chesapeake Bay, aflat in statul american Maryland, s-a dovedit inca o data justificata, dupa ce o masina a plonjat in apa de la o inaltime de aproximativ 12 metri.

La volan se afla o soferita in varsta de 22 de ani, care a supravietuit caderii si a reusit sa inoate pana la mal, scrie Daily Mail.

Autoturismul ei a fost lovit de un camion si a aterizat intr-o zona unde apa avea o adancime de peste 2 metri, aflata la aproximativ 400 de metri de mal.

Podul chesapeake Bay este spaima multor soferi, care trec pe acolo mai ales in timpul verii, pentru vacantele petrecute pe coasta Oceanului Atlantic.

Frica a fost speculata de Alex Robinson, un om de afaceri care s-a gandit sa puna la dispozitia doritorilor soferi profesionisti, care sa conduca in locul lor pe pod, in schimbul a 25 de dolari. Pana in luna mai a acestui an, 5.800 de persoane apelasera la acest serviciu.

Nelinistea soferilor obisuiti e provocata de curbele stranse, inclinarea podului si efectul claustrofobic dat pe care il ai pe o anumita portiune a constructiei, cand ai impresia ca te afli intr-un tunel. Iar toate astea intr-o zi insorita. Insa in zona unde este construit Podul Chesapeake Bay predomina vremea urata, astfel ca e de inteles de ce constructia ocupa locul 9 in topul celor mai infricosatoare poduri din lume.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO