Pilozitatea de pe chip i-a distrus viata: "Ma barbieresc de trei ori pe zi. Sunt mai rau ca un barbat". FOTO

Dată publicare: 15-07-2015 10:35
Dată actualizare: 18-07-2015 07:00


Injectie

Cheryl Howe, 32 de ani, din Marea Britanie se lupta de la varsta de 12 ani cu o problema de sanatate care i-a afectat intreaga viata. Femeia, mama a doi copii, are o pilozitate excesiva si este nevoita sa se barbiereasca de 3 ori pe zi.

In adolescenta Cheryl a fost diagnosticata cu sindromul ovarelor polichistice, afectiune care poate provoca o crestere in exces a parului pe trup si chip.

De lungul timpului ea a cheltuit o mica avere pe tot felul de creme, insa fara niciun rezultat.

Anul trecut, dupa 10 ani de asteptare a unui raspuns din partea casei de sanatate, Cheryl a aflat ca o sa primeasca de la stat banii pentru un tratament profesionist.

Bucuria ei nu a durat mult. Luna trecuta, statul a anuntat-o ca s-a produs o neintelegere si ca tratamentul nu va fi suportat de intitutia de santate, pe motiv ca este vorba despre o problema cosmetica.

 

Cheryl spends £2,000 per year on razors and shaving cream.

Posted by Metro on Tuesday, July 14, 2015

"Nu stiu ce sa mai fac. Aceasta afectiune mi-a distrus intreaga viata, niciun barbat nu poate sa traiasca mult alaturi de mine. Ma barbieresc mai des decat o fac ei", a declarat Cheryl.

"Nu este o problema de cosmetica. O sa incerc sa conving statul ca am nevoie de acel tratament si ca viata mea nu mai poate continua asa", a mai precizat femeia.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO