Pahare si sticle de vin spulberate de o fantoma, intr-un hotel bantuit din Australia. VIDEO

Dată publicare: 02-02-2014 12:41
Dată actualizare: 05-02-2014 07:00


hotel Australia

O filmare facuta de camerele de supraveghere, intr-un hotel "bantuit" din Australia, da fiori celor care o privesc.

O silueta bizara, care pare a fi o stafie, spulbera sticlele de vin in barul hotelului Carlisle Castle, din Newtown, New South Wales.  Camerele au surprins momentul in care sticlele cad pe jos, chiar daca nu este inregistrat vreun cutremur, relateaza The Mirror.

Proprietarul hotelului, Peter Bradbury, spune ca daca incidentele filmate sunt provocate de o fantoma, atunci aceasta este una cu gusturi rafinate. "A ales vinul rosu. Din cate se pare ii place vinul rosu. Si nu oricare, ci Kilikanoon, care este un vin mai scump, aproximativ 27 dolari o sticla".

Intr-o alta secventa, barmanii si clientii se sperie cand un pahar de vin cade de pe un raft si se sparge de bar. In a treia filmare, o sileta fantomatica "danseaza" in fata camerelor.

Angajatii spun ca de-a lungul timpului au mai fost intamplari bizare in hotel. Odata, un robinet de la un recipient de bere s-a deschis singur. Peter Bradbury a pus pe Facebook inregistrarile camerelor de supraveghere, invitandu-i pe localnici sa comenteze "activitatea paranormala" din hotel si sa spuna care cred ei ca este cauza.

Cat Stuart i-a sugerat ca poate fi "opera" unuia barbat care a locuit in cladire. "Poate fi batranul Peter. A locuit la etaj si ajuta la treburile din hotel, la inceputul anilor '90. Fotografia lui este in spatele barului", a spus Cat Stuart.

Sursa: The Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO