O tanara din SUA, pe cale sa intre in Cartea Recordurilor. Limba ei are peste 10 cm: "Lumea ma acuza ca nu este reala"

08-05-2015 18:15

Limba

O fata de 18 ani a ajuns vedeta pe internet dupa ce o poza cu ea in care scoate limba a ajuns virala pe internet. Adolescenta isi poate atinge cu limba nasul, barbia si chiar si ochiul cu putin ajutor.

Adrianne Lewis este convinsa ca are cea mai mare limba din lume, lunga de 10,16 centimetri. Fata de 18 ani a luat legatura chiar si cu cei de la Cartea Recordurior, asteptand acum confirmarea oficiala a faptului ca detine un record mondial.

Detinatorul actual al acestui record este un barbat, Nick Stoeberl, a carui limba atinge 9,9 centimetri.

"Cred ca este mostenita, insa cred ca am intins-o si eu in timp, pentru ca in copilarie scoteam limba des. Mama, bunica si strabunicul meu au toti limbi foarte lungi. In scoala primara se faceau multe glume pe seama mea - asa ca scoteam limba si ii speriam pe cei care ma agresau", a povestit adolescenta.

Adrianne, din Twin Lake, Michigan, SUA, a aparut chiar si in emisiunea "Ripley’s Believe It Or Not", pe vremea cand avea 13 ani. In plus, in urma cu cativa ani, si-a creat un cont pe Youtube, unde isi posteaza toate trucurile.

Desi majoritatea sunt impresionati si amuzati de talentele fetei, tanara este si tinta glumelor pe internet: "Am sters multe comentarii negative si incerc sa-l patrez (n.r. canalul de Youtube) pe cat de curat posibil. Oamenii ma acuza ca imi editez clipurile si ca limba mea nu este reala".

Sursa: mirror.co.uk


VIDEO PROTVPLUS.RO