O soferita a ajuns de pe strada direct in piscina unui complex de apartamente. Cum s-a petrecut incidentul bizar

Ultima actualizare: 17-07-2014 00:25
masina in piscina

O femeie de 46 de ani a spart la propriu o petrecere, dupa ce a spulberat cu jeep-ul ei gardul unei curti, apoi a plonjat in piscina.

Echipajele de salvare din Ohio, Statele Unite, spun ca o femeie, a carei identitate nu a fost dezvaluita, a lovit cu jeep-ul in trafic o alta masina, dupa care a trecut prin gardul din lemn al unui complex de apartamente unde sambata dupa amiaza, cand a avut loc incidentul, se organiza o petrecere. Masina a "zburat" apoi in piscina, cazand chiar langa doi tineri care inotau.

"Inotam in piscina, cand a cazut in apa si am simtit ca si cum ar fi avut loc o explozie. M-am intors si am vazut ca era un jeep in piscina", a spus Christopher Sanford, unul din petrecareti. Barbatul a fost cel care a scos-o pe soferita din interior, dupa ce a deschis portiera si i-a scos centura de siguranta.

Sanford a mai spus ca femeia abia mai respira, dar repeta incontinuu ca franele nu i-au functionat. Un alt petrecaret, John Justice, a spus ca in ziua respectiva toti cei care participau la petrecerea din curte au stat 80 la suta din timp in piscina si chiar a fost o intamplare ca in momentul incidentului doar doi oameni mai erau in apa.

Cateva persoane au suferit zgarieturi in invalmaseala produsa, insa daca in piscina ar fi fost mai mult oameni acum se vorbea de o tragedie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO