A intrat cu viteza intr-o curba periculoasa si s-a izbit de un copac. Cinci persoane au ajuns la spital in urma accidentului

Ultima actualizare: 16-07-2014 07:09
accident

Abia plecasera de la o inmormantare si n-a lipsit mult sa ajunga si ele pe lumea cealalta. Este vorba despre 5 persoane aflate intr-o masina care s-a izbit de un copac si apoi s-a rasturnat pe camp, intr-o curba periculoasa din judetul Braila.

Politistii spun ca soferita mergea cu viteza prea mare. Insa oamenii locului dau vina pe lipsa indicatoarelor, care sa-i atentioneze pe conducatorii auto ca urmeaza o curba.

Cele cinci persoane, trei femei si doi barbati, se intorceau acasa de la o inmormantare. In apropiere de localitatea Boarca din judetul Braila, intr-o curba periculoasa, drumul lor s-a oprit brusc. Zgomotul puternic i-a alertat pe oamenii din zona.

Martorii au sunat imediat la 112 si intre timp au incercat sa-i ajute pe raniti.

Patru dintre victime au fost preluate de ambulante si duse la spitalul din Braila. Soferita de 35 de ani s-a ales cu probleme la coloana si, cel mai probabil, va fi transferata la un spital din Capitala. Si starea celorlalte doua femei din autoturism este destul de grava, in timp ce barbatii au cateva leziuni usoare.

La fata locului au ajuns si politistii. Etilotestul a aratat ca soferita nu consumase alcool. In acest caz, politistii au intocmit un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO