O gravida in luna a 9-a a supt VENIN de sarpe, ca sa-i salveze viata fiului sau. Ce se intampla cu copilul care se va naste

Ultima actualizare: 14-06-2015 06:49
Sarpe - GETTY

Jaclyn Caramazza, o femeie din California, insarcinata in luna a 9-a, a facut un lucru extrem de curajos, pentru a salva viata fiului sau.

Conform Daily Mail, fiul sau Vinny a calcat la un moment dat pe un pui de sarpe, care se afla in curtea locuintei lor din Folsom, insa mama sa nu si-a dat seama de prima data ce s-a intamplat cu adevarat.

"M-am uitat si l-am vazut ca isi scoate pantofii, iar pe picior avea doua urme, doua puncte.", a povestit Jaclyn.

Atunci, femeia a facut singurul lucru care ii putea salva viata copilului in acel moment: a incercat sa scoata veninul, sugand efectiv sangele infectat si scuipandu-l afara. Din pacate, specialistii spun ca aceasta metoda nu ar trebui aplicata de o femeie insarcinata.

Primul ajutor in cazul unei muscaturi de sarpe spune ca rana trebuie mai intai dezinfectata, iar apoi zona muscaturii trebuie apasata pentru eliberarea sangelui infectat, eventual prin taiere sau prin aplicarea unui bandaj de presiune.

Din fericire, Caramazza a facut un lucru foarte bun; s-a dus imediat la cel mai apropiat spital. "Ne-am dus la spitalul Mercy Folsom, care este la 5 minute distanta de mers cu masina, iar noi am reusit sa ajungem in 3 minute".

Caramazza a fost norocoasa, pentru ca veninul nu a apucat sa se raspandeasca in copilul care nu s-a nascut inca. De asemenea, fiul ei Vinny se vindeca foarte bine.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO