Cazul ei a uimit Statele Unite. Povestea complicata a femeii care si-a nascut propriul nepot

Dată publicare: 27-08-2012 11:14
Dată actualizare: 16-09-2012 23:58


femeia care si-a nascut nepotul

O femeie de 49 de ani l-a nascut pe propriul nepot. Aceasta poveste complicata i-a lasat fara cuvinte pe membrii familiei, iar milioane de oameni sunt uluiti de detaliile ei.

Linda Sirois, din Madawaska, Maine, Statele Unite, a aflat in urma cu cateva luni ca fiica ei, Angel Hebert, nu putea sa duca la bun sfarsit o sarcina, pentru ca sufera de o boala de inima.

Cand a aflat vestea si stiind ca fiica ei isi doreste foarte mult un copil, Linda s-a oferit sa ramana insarcinata si sa-l aduca pe lume pe nepotul ei.

Linda Sirois a declarat ca in trecut i-a marturisit fiicei ei ca ar face orice pentru ea, inclusiv un copil, daca aceasta nu ar putea sa devina mama. Nu s-a gandit, insa, niciodata ca va ajunge in aceasta situatie.

Vara trecuta, medicii i-au spus tinerei de 25 de ani ca era foarte riscant pentru ea sa ramana insarcinata. Atunci, Linda, fiica si sotul acesteia au contactat mai multe clinici de fertilizare. Majoritatea, insa, i-au refuzat cererea Lindei de a deveni mama surogat, considerand ca are o varsta prea inaintata pentru a duce la final o sarcina.

Procedura a fost facuta pana la urma intr-o clinica din alt stat, iar pe data de 13 august Linda l-a adus pe lume pe nepotul ei, un copil perfect sanatos.

Sursa: New York Daily News


VIDEO PROTVPLUS.RO