O femeie a nascut 3 bebelusi intr-un interval de sapte zile. Cum a fost posibil acest lucru

Dată publicare: 02-03-2017 14:41
Dată actualizare: 05-03-2017 06:59


bebelusi

O femeie din China a nascut trei copii intr-un interval de sapte zile, din cauza faptului ca i s-au oprit contractiile dupa ce a venit pe lume primul bebelus.

Chen a nascut un baiat pe 21 februarie, iar pe 28, doua fete gemene. Obstetricianul femeii, care a ajutat la nasterea copiilor de mai bine de 20 de ani, a declarat ca nu a mai intalnit un asemenea caz in toata cariera, conform Daily Mail

Femeia, a carei varsta nu a fost specificata, s-a casatorit in 2012, iar ea si sotul sau au avut probleme de conceptie. Cu ajutorul tratamentelor de fertilitate, Chen a reusit sa ramana insarcinata cu tripleti, in august 2016.

Pe 21 februarie dimineata a intrat in travaliu si i s-a rupt apa, fiind transportata la spital. Baiatul a fost nascut pe cale naturala, cantarind 1.44 kg. Totusi, dupa ce l-a adus pe lume, contractile au incetat.

Obstetricianul sef a decis ca gemenele sa ramana in continuare in pantec pentru a fi in siguranta. Doi dintre copii erau in aceeasi placenta, in timp ce al treilea se afla intr-una diferita. Cei trei bebelusi au fost nascuti prematur.

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO