O femeie a fost arestata imediat dupa ce a pus pe Facebook poze de la nunta ei. Ce secret au dezvaluit acestea

07-11-2014 10:39


nunta, shutterstock, mireasa, buchet

O femeie din Marea Britanie a incasat ajutoare sociale in valoare de 57.000 de lire sterline declarand in fata autoritatilor ca intretine singura trei copii minori.

Insa femeia s-a dat singura de gol, dupa ce a postat pe Facebook fotografii de la nunta ei. Gestul s-a lasat cu urmari grave, femeia ajungand dupa gratii, relateaza Metro.

Wendy Cooper, 44 de ani, a primit de la stat ajutoare pentru intretinerea copiilor, in perioada septembrie 2004 - octombrie 2013. Insa investigatorii de la Asistenta Sociala au descoperit poze de la nunta ei, postate in noiembrie anul trecut pe pagina ei de Facebook.

Cazul femeii a starnit si mai multa indignare in momentul in care s-au aflat mai multe detalii despre situatia femeii. Nu numai ca ea era casatorita inca din septembrie 2004, dar, in plus, avea 5 joburi, cu venituri considerabile. Dar asta nu a impiedicat-o sa solicite in continuare ajutoare banesti din partea statului.

Procurorul Jane Sarginson a spus ca Wendy Cooper avea posibilitatea sa-si declare casatoria in aceasta perioada, dar nu a facut-o. Femeia a fost arestata, iar statul va incerca sa recupereze banii pe care i-a luat pe nedrept.

 

Sursa: Metro

VIDEO PROTVPLUS.RO