O britanica a cheltuit alocatia copiilor pe 12 ani pentru operatiile sale estetice. Cum si-a motivat femeia gestul

Dată publicare: 27-05-2015 11:13
Dată actualizare: 30-05-2015 06:53


operatii estetice

O femeie din Marea Britanie a starnit furia opiniei publice dupa ce a recunoscut ca a cheltuit alocatia copiilor pentru a-si face mai multe operatii estetice, scrie metro.co.uk.

Andrea Dalzell, in varsta de 48 de ani, a inceput sa stranga alocatia copiilor inca din 2003, asa ca ajunsese la suma de aproape 30.000 de euro. Femeia a mers pana in Ungaria, unde esteticienii din Budapesta i-au oferit chipul mult-dorit, la preturi mai mici.

Britanica are patru copii si sustine ca acestia "nu-si doresc niciodata nimic".

"Mereu am stiut ca o sa ma operez, ridurile, cearcanele si firele de par albe nu sunt pentru mine", a marturisit Andrea Dalzell.

Gestul femeii a starnit multe reactii critice, inclusiv din partea unor reprezentanti ai autoritatilor. "Platitorii de taxe vor fi socati sa vada ce inseamna sa abuzezi de sistem astfel. Aceste beneficii trebuie folosite ca o plasa de siguranta, nu pentru a plati operatii estetice si ar trebui sa fie primite doar de cei care au adevarata nevoie de ele", a declarat Jonathan Isaby, directorul unei organizatii care sustine reforma sistemului de taxe.

Sursa: Metro


VIDEO PROTVPLUS.RO