Momentul in care cativa ursi au inconjurat o masina si incearca sa-i deschida portiera, filmat. Cum s-a incheiat incidentul

Dată publicare: 30-09-2016 16:20
Dată actualizare: 03-10-2016 07:02


ursi

Momentul terifiant in care cativa ursi negri au blocat o masina intr-un parc safari din China a fost surprins pe camere.

In filmare se vede cum animalele zgaltaie energic vehiculul in care se aflau mai multe persoane. Clipul a circulat in media chineza, publicatia Apple Daily sugerand ca a fost facut in Chongqing Safari Park, din sudul Chinei.

Initial, filmarea a fost postata pe platforma de video-sharing chineza Miaopai, pe 27 septembrie, unde a fost vizualizata de peste trei milioane de ori in doua zile.

La inceputul filmarii, se vede cum masina este inconjurata de cel putin patru ursi. Unul din ei se ridica pe picioarele din spate, iar cu cele din fata agita serios masina. Un al doilea urs, ridicat, de asemenea, pe doua picioare, incearca sa deschida portiera.

Cel mai probabil, filmarea a fost facuta de o persoana aflata in alta masina.

Potrivit relatarilor din presa chineza, ursii s-ai vazut linistiti de drum dupa cateva minute si nicio persoana nu a fost ranita in incident, insa toti pasagerii s-au speriat teribil.

Un angajat al Chongqing Safari Park neaga ca incidentul s-ar fi petrecut aici, iar purtatorul de cuvant a refuzat sa comenteze situatia.

 

Sursa: Pro TV

Tags: ursi, masina, china,


VIDEO PROTVPLUS.RO