Miracol e putin spus: ce a avut o femeie in stomac timp de 25 de ani si inca functioneaza

Dată publicare: 21-12-2011 08:55
Dată actualizare: 22-10-2012 22:01


ecografie

Cu totii am pierdut pixuri dupa canapea sau sub birou si le-am gasit dupa cateva zile, insa o femeie a avut senzatia ca instrumentul ei preferat de scris a intrat in pamant.

De fapt, l-a inghitit din greseala si l-a recuperat, in perfecta stare de functionare, dupa 25 de ani.

Femeia din Marea Britanie a trait in tot acest timp cu pixul in stomac, fara sa fie deranjata deloc. De curand, insa, femeia, ajunsa la 76 de ani, s-a dus la doctor pentru ca suferea de ceva timp de tulburari digestive si slabise foarte mult.

Din prima investigatie medicala a reiesit ca intestinul gros i se inflamase foarte tare, ceea ce ii provoca femeii dureri abdominale intense. Medicii i-au facut o ecografie, ocazie cu care au observat un obiect strain, liniar, care semana izbitor cu un stilou.

Atunci, femeia si-a amintit ca in urma cu 25 de ani a folosit un pix pentru a-si analiza amigdalele in oglinda. S-a impiedicat din greseala si a inghitit pixul. Povestea a fost confirmata de sotul femeii, care si-a amintit si el de incident.

Medicii au decis sa indeparteze chirurgical corpul strain, ocazie cu care au facut doua constatari surprinzatoare: in tot acest interval lung de timp instrumentul de scris nu i-a produs nicio neplacere, iar pixul inca… scria.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO