Mai multe functionare si-au dat in judecata sefii.Ce li se cerea, in schimbul unei mariri de salariu

Dată publicare: 29-05-2013 15:30
Dată actualizare: 01-06-2013 07:00


Striptease

Cateva angajate ale departamentului de Administratie a Parcurilor de la primaria din New York si-au dat in judecata sefii, pe care ii acuza de agresiuni sexuale.

Mai multe angajate au depus plangere, declarand ca au fost obligate de sefii lor sa participle la petreceri deocheate, unde li s-a cerut sa danseze la bara si sa faca striptease.

Fotografiile realizate la petrecerile de Craciun sau Revelion arata cum mai multi barbati le ating in mod indecent pe cateva angajate, care incearca sa intretina atmosfera.

Femeile care luau parte la aceste petreceri erau de obicei angajate temporar, iar sefii le promiteau mariri de salariu sau angajare cu contract de munca, scrie New York Daily News.

Totul era organizat intr-o sala detinuta de primarie. “In fiecare an, barbatii cereau tot mai mult de la noi, erau din ce in ce mai obsceni”, declara o femeie. “Ideea era – daca vrei mai multi bani la salariu, atunci trebuie sa ne arati ceva”.

Angajatele se dezbracau in lenjerie intima, iar clientii le atingeau, declara ea.

O fosta angajata a depus plangere si pentru agresiune sexuala, ea sustinand ca a fost pipaita de seful ei in lift, iar acesta i-a ridicat bluza.

Departamentul de Administratie a Parcurilor declara ca a inceput o ancheta. Doua femei au depus plangere impotriva a doi sefi, anunta conducerea instututiei.

Multe dintre angajatele acestui department sunt mame singure, care au venituri foarte mici.
 

Sursa: New York Daily News


VIDEO PROTVPLUS.RO