Un pastor roman din Statele Unite a fost condamnat pentru hartuire sexuala prin telefon


Ultimul update: Sambata 30 Martie 2013 06:56
Data publicarii: Miercuri 27 Martie 2013 16:05
Categorie: Stiri externe
pastor 4 ani

Un pastor roman a fost condamnat marti la inchisoare in statul american Pennsylvania, dupa ce a recunoscut ca ar fi hartuit sexual doua femei din parohia sa, relateaza site-ul Reading Eagle.

Aron Andonie, in varsta de 47 de ani, a pledat vinovat in fata judecatorului Paul M. Yatron, pentru ca ar fi urmarit si hartuit o tanara in varsta de 21 de ani din Cumru si o femeie in varsta de 46 de ani din Reading. Autoritatile pentru imigratie vor determina daca el va fi deportat dupa ispasirea pedepsei de 106 zile pana la 11 luni si jumatate de inchisoare.

Incepand cu anul 2004, Andonie a fost pastor al Bisericii lui Dumnezeu din Spring Valley, Muhlenberg. Barbatul a declarat ca ar fi gasit un telefon in parcarea unui centru comercial, pe care l-ar fi folosit sa trimita mesaje la aproximativ 25 de persoane pe care le cunostea din biserica, intalnite in magazine, sau la intamplare. Dintre acestea doar doua persoane au depus plangere la politie.

Colleen Dugan, procuror adjunct, a explicat ca Andonie a reincarcat creditul telefonului de mai multe ori, in cele din urma aruncandu-l la gunoi de teama sa nu fie prins. Avocatul sau, Paul S. Missan, a declarat ca Andonie nu a inteles ca actiunile sale reprezinta o infractiune grava. "A avut o eroare de gandire. (...) A facut mult bine. A fost voluntar in cadrul bisericii si a schimbat viata multor oameni", a afirmat acesta.

Tanara in varsta de 21 de ani a declarat politiei ca a inceput sa primeasca mesaje, imediat dupa ce a fost la un interviu pentru un loc de munca. Andonie pretindea ca lucreaza la compania respectiva, explicandu-i tinerei ca ar avea de castigat daca ar purta fusta scurta si tocuri, iar in alte mesaje a descris-o ca fiind "sexy" sau "grozava". Femeia din Reading a declarat ca a primit timp de mai multe luni mesaje, care includeau chiar fotografii cu organe genitale masculine.

Politia a cerut companiei de telefonie arhivele, pentru a determina data si locul unde a fost reincarcat telefonul, obtinand de la magazinele respective inregistrarile video, care au permis identificarea lui Andonie.
 

Sursa: Mediafax

VIDEO PROTVPLUS.RO