Luna trecuta construia un adapost pentru oamenii strazii. Acum a ajuns din nou in presa pentru un motiv total diferit

Dată publicare: 26-01-2017 16:31
Dată actualizare: 29-01-2017 07:16


bar

Mark Burgess, un fost militar din Marea Britanie care luna trecuta ajungea pe paginile ziarelor pentru gestul sau marinimos fata de un cuplu de tineri care locuiau pe strada, era cat pe ce sa ajunga si la inchisoare pentru violenta.

In decembrie, Mark a fost impresionat de povestea lui Sion, Sherrie si a cainelui lor Taff, care locuiau cu totii pe strada, incat a decis sa le construiasca un adapost mobil, dotat cu curent, incuietoare si alarma la incendiu, pentru a avea un acoperis deasupra capului de Sarbatori. Barbatul lucreaza la un birou de arhitectura, unde a realizat proiectul, dupa cum www.stirileprotv.ro a scris aici.

Inaintea acestui eveniment, in data de sase noiembrie, binefacatorul in varsta de 35 de ani a comis o fapta regretabila in timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Omul s-a urcat beat la volanul masinii sale de serviciu. In drum spre casa a vrut sa se opreasca la barul Miss Jones pentru inca o bautura, dar a fost refuzat de personal pe motiv ca localul se inchide, relateaza Metro.

Nervos, Mark si-a iesit din fire, a inceput sa bata cu pumnii in geamuri si sa le adreseze injurii clientilor. Apoi a luat din masina un fierastrau electric cu care i-a amenintat pe oameni. Un barbat a fost ranit la brat si a avut nevoie de copci, iar iubita sa a fost taiata la mana in timp ce incerca sa aplaneze conflictul.

Politistii veniti la fata locului au descoperit ca individul avea o alcoolemie de 61 de micrograme de alcool pur in 100 de mililitri de aer expirat, in conditiile in care limita legala este de 35 de micrograme.

Un tribunal din Cardiff l-a condamnat pe Mark la 16 luni de inchisoare cu suspendare pentru violenta si condus sub influenta bauturilor alcoolice.

Sursa: Metro


VIDEO PROTVPLUS.RO