"Le sunt mama, dar inainte eram tata". Explicatia halucinanta pentru aceasta fotografie de familie

Dată publicare: 02-10-2012 08:38
Dată actualizare: 12-10-2012 00:13


Carla Lamprey

O femeie de 47 de ani spune ca este parintele perfect pentru cei doi copii pe care ii are. Explicatia ei este urmatoarea: "acum le sunt mama, dar inainte de asta le-am fost tata".

Carla Lamprey, din Marea Britanie, a fost inainte Paul si a trait impreuna cu Jane, sotia, si cei doi copii: Charlie si Conor. Insa Paul si Jane s-au despartit acum doi ani, pentru ca el i-a spus ca vrea sa fie… Carla. Inspirata de felul in care arata Jane, Carla si-a lasat parul lung, l-a vopsit blond si si-a inlaturat parul de pe fata cu laserul.

Carla a spus pentru The Sun ca s-a confruntat cu probleme de identitate sexuala inca din copilarie. Atunci, se imbraca in hainele mamei si purta machiaj. Pe la varsta de 20 de ani s-a decis sa fie travestit – un barbat heterosexual care se imbraca cu haine de femeie.

Pana sa o cunoasca pe Jane, Paul a mai fost casatorit de doua ori, iar aceste mariaje s-au incheiat pentru ca sotiile nu erau de acord ca el sa se imbrace in femeie.

Paul si Jane s-au intalnit in 1993 si s-au indragostit nebuneste. S-au casatorit si imediat au facut primul lor copil. “La inceput, Jane a fost incantata ca ma imbracam uneori ca femeie. Ocazional, ieseam asa si in cluburi. Dar la un moment dat am inceput sa ne certam din acest motiv. Lui Jane nu-i placea ca atrageam alti barbati. A inceput sa fie dezgustata”.

Problemele lor s-au acutizat cand Paul si-a facut transplant de par, iar apoi si-a facut tratamente faciale si a inceput sa ia hormoni feminini.

In ianuarie 2010, cei doi s-au certat si s-au despartit definitiv, cand Paul i-a spus sotiei ca vrea sa fie Carla tot timpul.
Cei doi copii au ramas cu Paul, pe care il considera un parinte mai bun. Asta si pentru ca Jane nu s-a mai interesat deloc de copiii ei dupa ce a plecat de acasa.

Imediat dupa divort, Paul si-a continuat transformarea in femeie si a devenit Carla. A luat hormoni feminini, i-au crescut sanii, insa nu si-a facut operatie de schimbare de sex. “Ma imbrac ca o femeie, atrag barbatii, dar pe mine ma atrag in continuare femeile. Sunt singura acum, dar mi-as dori sa cunosc o femeie care sa ma accepte asa cum sunt”, a spus Carla.

Carla a mai spus ca se bucura de sprjinul si iubirea neconditionata a copiilor. “Nu le-am ascuns niciodata cum sunt si m-au inteles. Relatia noastra este una completa. Ii inteleg din punctul de vedere al unui tata, dar si ca mama”.

Cei doi copii au marturisit ca nu sunt deranjati deloc de calea aleasa de tatal lor.

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO