Lamborghini de 220.000 de dolari abandonat la cateva ore dupa ce a fost cumparat, dupa un accident

Dată publicare: 20-03-2013 21:02
Dată actualizare: 23-03-2013 07:12


Lamborghini

Un cuplu a abandonat un Lamborghini de 220.000 de dolari pe autostrada dupa un accident rutier, la doar cateva ore dupa ce masina a fost cumparata de la un dealer.

Masina a fost abandonata pe partea stanga a unei autostrazi din California, luni noapte, cu contractul de vanzare cumparare in parbriz, pe interior, potrivit Daily Mail.

Politistii spun ca masina Lamborghini Murcielago din 2008 a fost izbita intr-un parapet. Un barbat si o femeie au fost vazuti fugind de langa masina.

Locotenentul Kevin Mayer, de la Politia din San Diego, a spus ca nu exista nicio informatie despre proprietarul masinii sau despre motivele care l-au determinat pe acesta sa fuga de la locul accidentului.

Exista mai multe motive pentru care un sofer si-ar abandona masina dupa accident: masina a fost furata, sau a fost prea speriat sa anunte, sau era baut. Dar in acest caz se pare ca nu este vorba de o masina furata”, a spus Mayer.

El a mai spus ca aceasta masina are pretul de 220.000 de dolari la dealerul care o vinde si ca masina abandonata ar avea nevoie de reparatii care se ridica la aproape 200.000 de dolari.


 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO