Jaf filmat in UK. Un barbat si-a cerut scuze dupa ce a luat toti banii dintr-o casa de marcat sub amenintarea armei. VIDEO

08-02-2015 09:00


jaf

Un barbat din Marea Britanie a jefuit un supermarket dupa ce a amenintat vanzatoarea cu o arma, i-a luat toti banii si apoi i-a cerut scuze si a fugit.

Incidentul s-a petrecut vineri dimineata, in localitatea Wallsend, iar imaginile de pe camerele de supraveghere din magazin au surprins intreg momentul, relateaza Daily Mail.

Vanzatoarea Jeanette Greenwell, in varsta de 46 de ani, a relatat ca atacatorul a amenintat-o cu o arma, dar dupa ce i-a luat banii i-a cerut scuze si a plecat.

”Sortam niste lucruri prin magazin cand am auzit ca intra un client. In urmatorul moment m-am trezit cu o arma spre mine. Voia banii din casa de marcat, asa ca i-am dat vreo 80 de lire pentru ca tocmai deschisesem de o ora. M-am panicat si ma intrebam daca este o arma reala. Ciudat este ca atunci cand a plecat si-a cerut scuze. Cred ca ma cunostea, altfel nu inteleg de ce ai jefui pe cineva si apoi i-ai cere scuze? Nu are sens”, a povestit casiera.

Hotul avea o masca pe fata si nu a putut fi identificat pana in prezent. Politistii audiaza martori si indeamna pe oricine are informatii despre atacator sa-i contacteze.
 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO