In 15 ani au petrecut doar 30 de minute una departe de cealalta. Povestea gemenelor care au impartit pana si acelasi iubit

Ultima actualizare: 26-05-2014 07:10
Gemene

Cand veti citi ciudata poveste a gemenelor identice Amy si Becky Glass, in varsta de 46 de ani, din New Jersey, veti fi tentati sa credeti ca sunt si siameze. Nu este cazul.

In mod absolut uimitor, gemenele, care au fost adoptate de mici, nu sunt conectate fizic una de cealalta, insa au tinut mortis toata viata sa fie identice in orice aspect al vietii lor.

Si chiar daca majoritatea gemenilor sunt de obicei foarte apropiati, surorile Glass, in schimb, nu au petrecut in ultimii 15 ani decat 30 de minute departe una de cealalta.

Amy si Becky au vorbit in emisiunea "My Strange Addiction" despre ce inseamna sa fie dependete una de cealalta. Cele doua poarta aceleasi haine, au deschis impreuna o afacere si au aceleasi conturi pe retele de socializare. Iar cand aveau 20 de ani au impartit chiar si acelasi iubit, pe Chris. Ambele femei au intretinut relatii sexuale cu acesta.

"Era ceva de genul: al cui e randul? Era natural", au explicat cele doua.


ABC US News | ABC International News

"Daca mergem la o intalnire, mergeam amandoua cu un singur barbat", a dezvaluit Becky.

Cele doua femei traiesc acum in Los Angeles, unde impart acelasi apartament si acelasi dormitor, si au marturisit ca nu isi doresc sa se casatoreasca pentru ca relatia lor este ca un mariaj in sine.

"Nu trebuie sa dam explicatii nimanui. Avem acelasi drum in viata, aveam impreuna o companie. E ca si cum ne-am fi gasit sufletul pereche si, in plus, suntem cele mai bune prietene", au mai spus acestea.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO